Ελάχιστα επεμβατική
αντιμετώπιση αγγειακών παθήσεων
(Ενδοαγγειακή Χειρουργική)

Θεραπεία κιρσών με laser!
Ο πλέον σύγχρονος, ανώδυνος και αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας κιρσών των κάτω άκρων.

Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία
Αγγειακών Παθήσεων

Slider

ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ

Ανεύρυσμα ονομάζεται η εντοπισμένη διάταση (αύξηση της διαμέτρου) μιας αρτηρίας σε ποσοστό άνω του 50% της φυσιολογικής διαμέτρου. Η πιο συνηθισμένη εντόπιση είναι η κοιλιακή αορτή, η οποία φυσιολογικά έχει διάμετρο μέχρι 2 cm περίπου. Ως εκ τούτου, μιλάμε για ανεύρυσμα όταν η διάμετρος της αορτής ξεπεράσει τα 3 cm. Τα ανευρύσματα της κοιλιακής αορτής είναι συνήθως ασυμπτωματικά και διαγιγνώσκονται τυχαία, στα πλαίσια κάποιας εξέτασης (κλινικής ή απεικονιστικής όπως το υπερηχογράφημα ή η αξονική τομογραφία) που γίνεται για άλλο λόγο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΕΝΩΣΗ ΚΑΡΩΤΙΔΑΣ

Μάθε περισσότερα  >

Αγγειοχειρουργός MD, MSc, PhD

Ιωάννης Δ. Κακίσης

Αγγειοχειρουργός MD, MSc, PhD

Ο κ. Κακίσης είναι Αγγειοχειρουργός, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των αγγειακών παθήσεων (αρτηριακών, φλεβικών και λεμφικών). Παράλληλα, διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει μετεκπαιδευθεί στο Yale University School of Medicine, Section of Vascular Surgery, USA, στο University of Texas at Houston, Department of Cardiothoracic and Vascular Surgery, USA, και στο Academic Teaching Hospital Klinikum Nuremberg, Germany.

Ο κ. Κακίσης έχει εξειδικευθεί στην αναίμακτη διάγνωση των αγγειακών παθήσεων (Triplex αγγείων) και στην ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπισή τους (ενδαγγειακή χειρουργική).

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Υποτροφία “Marco Polo” για μετεκπαίδευση στο Yale University School of Medicine, Section of Vascular Surgery

Slider

Φωτογραφίες & Βίντεο

Play
previous arrow
next arrow
Slider

Επικοινωνία

icon phone

+30 210 64 35 989

icon pin

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 213A,
Αμπελόκηποι, Αθήνα

icon mail